Γ.Σ. Θήβας: Φιλοξένησε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο στο κλειστό Θήβας! (pics)

Γ.Σ. Θήβας: Φιλοξένησε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο στο κλειστό Θήβας! (pics)

Ο Γ.Σ. Θήβας φιλοξένησε τον πρώην διεθνή αθλητή Παναγιώτη Βασιλόπουλο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Θήβας, στην οποία παρουσιάστηκε η προπονητική μεθοδολογία των ακαδημιών της Βαλένθια, της οποίας ο Βασιλόπουλος είναι πρεσβευτής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε ανακοίνωση του ο Γ.Σ. Θήβας αναφέρει: ”Ο Γ.Σ. Θήβας είχε την τιμή να φιλοξενήσει σήμερα έναν από τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, σε μια σπουδαία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας “Ερρίκος Χατζόπουλος”.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ως Πρεσβευτής της Valencia Basket σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσίασε στους αθλητές των ακαδημιών του Γ.Σ. Θήβας και του Α.Ο. Μαυροματίου την προπονητική μεθοδολογία L’Alqueria del Basket Methodology, η οποία αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας της διάσημης ισπανικής ομάδας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης ο κ. Γιώργος Τόλιας, Project Manager της Valencia Basket, ο οποίος ανέπτυξε τις προοπτικές και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ένταξη του συλλόγου μας στο διεθνές δίκτυο της Valencia Basket. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προγράμματα ανάπτυξης ταλαντούχων αθλητών και προπονητών, καθώς και στις μοναδικές ευκαιρίες που ανοίγονται για τους αθλητές μας μέσα από τα προγραμματισμένα camps, τα διεθνή τουρνουά και τις δοκιμαστικές διαδικασίες (try outs) που θα λάβουν χώρα σε Ελλάδα και Βαλένθια.

To 1ο προγραμματισμένο Elite Development Camp της Valencia Basket θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου 2024 στην Παλλήνη και θα συμμετάσχουν επιλεγμένοι αθλητές μας γεννημένοι το 2009 και 2010. Επιπλέον στις 28 Οκτωβρίου 2024 οι αθλητές των ακαδημιών μας θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν από Ισπανούς προπονητές, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και τη βελτίωση της τεχνικής τους.

Η συνεργασία με τη Valencia Basket αποτελεί ορόσημο για τον Γ.Σ. Θήβας, συμβάλλοντας στην εξέλιξη των ακαδημιών μας και την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας του συλλόγου. Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος γονέων και παιδιών, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους ομιλητές. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να λάβουν αυτόγραφα από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Ο Γ.Σ. Θήβας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Γιώργο Τόλια για τη στήριξή τους και την πολύτιμη συμβολή τους στην ανάπτυξη του συλλόγου και των αθλητών μας”.

Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε ΕΔΩ

stereabasket.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο